Huidverbetering

Huidverbetering

ALPHA-H PEELING TREATMENT

‘Een stralende huid binnen handbereik’

 

Wat is een peeling?

Een peeling is een krachtige en effectieve behandeloptie die de bovenste laag van de huid er af ‘pelt’, wat leidt tot zichtbare verbeteringen. Het bevat natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.  Het zijn één van de meest populaire en effectiefste niet-invasieve cosmetische ingrepen uitgevoerd om de huid te verjongen en verbeteren.

 

Dit zorgt voor prachtige resultaten als je last hebt van pigmentvlekjes/hyperpigmentatie, acne, littekens, rimpels of lijntjes in het gezicht. De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, de huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit.

 

Een enkele ALPHA-H Peeling Treatment geeft al een ontzettend mooi resultaat. Voor meer en langer effect van je behandeling raden wij aan om te kiezen voor een kuur van deze behandeling! Zo heeft de peeling een opbouwend effect en kunnen we het maximaal haalbare resultaat bereiken.

 

ALPHA-H kent verschillende soorten chemische peelings met ieder hun eigen doel, afhankelijk van jouw wensen zullen we afstemmen welke peeling we toe zullen passen!

 

ALPHA-H PEELING CONCEPT    

Een ALPHA-H peelingkuur bestaat uit een gepersonaliseerde kuur van 6 behandelingen met een interval van 2 à 4 weken.

 

KUUR BASIC

6 behandelingen € 475

 

KUUR INTENSIVE

6 behandelingen € 550,- (incl. een gratis dag verzorging SPF50)

 


CO2 CARBOXY THERAPIE

 
Co2 Carboxy therapie is mega populair onder de sterren en beroemdheden. Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. Co2 Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas die we dagelijks inademen en in het menselijk lichaam vrij komt bij verbrandingsprocessen.

 

De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken, alle bloedvaten worden geactiveerd waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Oog wallen verminderen, gezichtspieren verstevigen, Rosacea en vasculaire veranderingen nemen ook af.

 

ABSOLUUT een sensatie om mee te maken met prachtige resultaten.

 

Voor wie is de CO2 Carboxy behandeling geschikt

• Liften van gelaat & hals (anti-aging)
• Verminderen donkere kringen rondom ogen
• Verminderen fijne lijntjes en rimpels
• Verkleinen van porien en grove huidstructuur
• Slinken van vetwallen onder de ogen
• Bleken van pigmentvlekken
• Vervagen van Littekens en Striae

 


OXYGEN RX TREATMENT

‘Geeft je een boost aan zuurstof en is extreem voedend’

 
De Oxygen Rx Treatment is een ideale behandeling voor een onzuivere, vette, gevoelige en rode huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van o.a. acne tegenwerken.

 

Daarnaast werkt de behandeling vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

 

• Bacteriedodende werking
• Doet haarvaatjes samentrekken
• Maakt littekens minder zichtbaar
• Stimuleert de collageenproductie
• Snelle en pijnloze behandeling
• Wekelijkse behandeling mogelijk

 

Wil je nog dieper inwerken op jouw huidprobleem, dan adviseren we een enzymatische peeling als supplement bij te boeken.

 

Enzymatische peeling supplement · €25

 

Deze enzymatische peeling kan alleen in combinatie met de Oxygen RX behandeling worden geboekt. Het laat ons toe nog dieper in te werken op specifieke huidproblemen, verwijdert dode huidcellen én laat jou met een fantastische glow naar buiten wandelen.

 


 

BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert, afvalstoffen worden uit de huid worden afgevoerd.

 

Bij een bindweefselmassage werken we op de dieper gelegen bindweefsellaag, maar ook op de spieren en werken wij gericht op het verminderen van verslappingen in de huid.

 

Met als resultaat een stevigere, vollere en gladdere huid met een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Deze massage is geschikt voor het gezicht én voor delen van het lichaam.

 

Voordelen van een bindweefselmassage:

• Vermindering van lijntjes
• Afvoeren van afvalstoffen
• Stimuleren van doorbloeding
• Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
• Aanmaak collageen – Verstrakken van de huid
• Verbetering huidconditie

 

Een bindweefselmassage is als losse behandeling te ondergaan of in kuurvorm. Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling in kuurvorm te ondergaan.

 


 

MICRONEEDLING

‘HUIDVERBETERING OP HET HOOGSTE NIVEAU!’

 

Microneedling is een invasieve behandeling, waarbij we met behulp van steriele naaldjes onder hoge snelheid verticale microkanaaltjes in je huid maken. Deze kanaaltjes/openingen zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. De hoofdaanpak van Microneedling is het intensief stimuleren van de celdeling.

 

Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt, waardoor snelle huidverbetering mogelijk is. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden zoals littekens zullen verminderen (soms zelf helemaal verdwijnen) en je poriën zullen zichtbaar verkleinen.

 

Bij welke huidproblemen of oneffenheden kan Microneedling worden toegepast?

• Acne en Acnelittekens
• Slappe huid
• Grauwe en doffe huidskleur
• Fijne lijntjes en rimpels
• Wallen en kringen onder de ogen
• Pigmentvlekken
• Zonbeschadigde huid
• Grove poriën / grove huidstructuur

 

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

 

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Het herstelproces kan enkele dagen duren. Na de behandeling ontvangt je een nazorgproduct om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen

 


 

CRYOLIPOLYSE/ FREEZE SCULPTING

Cryolipolyse is een veilige manier om hardnekkig vet te verwijderen door de bevriezing van vetcellen. Na het bevriezen van de vetcellen worden deze op een natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Met cryolipolyse bereik je zonder operatie een zichtbaar blijvend resultaat

 

Het vermindert cellulitis en zorgt voor vetreductie. Vetlagen in probleemzones worden selectief aangepakt en verminderd.

 

De behandeling verminderd lokale vetophopingen. Denk hierbij aan de lovehandles, het “zwembandje”op de buik, de binnenkant van de benen, zadeltassen enz. Deze gebieden zijn voor sommige mensen lastig te verminderen. Cryolipolyse kan hierbij een uitkomst bieden.

 

Vetcellen kunnen slechter tegen kou dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen we juist de vetcellen tijdens een cryo-behandeling aanpakken. Natuurlijk zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen.

 

Gerelateerde behandelingen

 

HydraFacial ™

 

© Nive treatment-studio | Disclaimer & privacyverklaring