Huidverbetering

Huidverbetering

ALPHA-H PEELING TREATMENT

‘Een stralende huid binnen handbereik’

 

Wat is een peeling?

Een peeling is een krachtige en effectieve behandeloptie die de bovenste laag van de huid er af ‘pelt’, wat leidt tot zichtbare verbeteringen. Het bevat natuurlijke zuren, zoals glycolzuur, melkzuur en salicylzuur.  Het zijn één van de meest populaire en effectiefste niet-invasieve cosmetische ingrepen uitgevoerd om de huid te verjongen en verbeteren.

 

Dit zorgt voor prachtige resultaten als je last hebt van pigmentvlekjes/hyperpigmentatie, acne, littekens, rimpels of lijntjes in het gezicht. De conditie van de huid verbetert aanmerkelijk na een peeling, de huid ziet er zichtbaar gladder, frisser en stralender uit.

 

Een enkele ALPHA-H Peeling Treatment geeft al een ontzettend mooi resultaat. Voor meer en langer effect van je behandeling raden wij aan om te kiezen voor een kuur van deze behandeling! Zo heeft de peeling een opbouwend effect en kunnen we het maximaal haalbare resultaat bereiken.

 

ALPHA-H kent verschillende soorten chemische peelings met ieder hun eigen doel, afhankelijk van jouw wensen zullen we afstemmen welke peeling we toe zullen passen!

 

ALPHA-H PEELING CONCEPT    

Een ALPHA-H peelingkuur bestaat uit een gepersonaliseerde kuur van 6 behandelingen met een interval van 2 à 4 weken.

 

KUUR BASIC

6 behandelingen € 395,-

 

KUUR INTENSIVE

6 behandelingen € 455,- (incl. een gratis dag verzorging SPF50)

 


 

BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert, afvalstoffen worden uit de huid worden afgevoerd.

 

Bij een bindweefselmassage werken we op de dieper gelegen bindweefsellaag, maar ook op de spieren en werken wij gericht op het verminderen van verslappingen in de huid.

 

Met als resultaat een stevigere, vollere en gladdere huid met een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Deze massage is geschikt voor het gezicht én voor delen van het lichaam.

 

Voordelen van een bindweefselmassage:

• Vermindering van lijntjes
• Afvoeren van afvalstoffen
• Stimuleren van doorbloeding
• Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
• Aanmaak collageen – Verstrakken van de huid
• Verbetering huidconditie

 

Een bindweefselmassage is als losse behandeling te ondergaan of in kuurvorm. Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling in kuurvorm te ondergaan.

 


 

MICRONEEDLING

‘HUIDVERBETERING OP HET HOOGSTE NIVEAU!’

 

Microneedling is een invasieve behandeling, waarbij we met behulp van steriele naaldjes onder hoge snelheid verticale microkanaaltjes in je huid maken. Deze kanaaltjes/openingen zijn met het blote oog niet of nauwelijks zichtbaar. De hoofdaanpak van Microneedling is het intensief stimuleren van de celdeling.

 

Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt, waardoor snelle huidverbetering mogelijk is. Je huid wordt voller, gladder en strakker. Oneffenheden zoals littekens zullen verminderen (soms zelf helemaal verdwijnen) en je poriën zullen zichtbaar verkleinen.

 

Bij welke huidproblemen of oneffenheden kan Microneedling worden toegepast?

• Acne en Acnelittekens
• Slappe huid
• Grauwe en doffe huidskleur
• Fijne lijntjes en rimpels
• Wallen en kringen onder de ogen
• Pigmentvlekken
• Zonbeschadigde huid
• Grove poriën / grove huidstructuur

 

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

 

Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. Het herstelproces kan enkele dagen duren. Na de behandeling ontvangt je een nazorgproduct om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen

 


 

CRYOLIPOLYSE/ FREEZE SCULPTING

Cryolipolyse is een methode om zonder chirurgische ingreep vet te verliezen. Tijdens een cryolipolyse behandeling worden de vetcellen onder de huid gekoeld, waarna deze vetcellen bevriezen en afsterven. De afgestorven vetcellen worden vervolgens door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het verwijderen van hardnekkig vet bij probleemzones als de buik, benen en billen.

© Nive treatment-studio | Disclaimer & privacyverklaring