Onze studio

Nive treatment

Nive treatment-studio is gevestigd in het prachtige en inspirerende pand bij Optimal Health in Mijdrecht. Een inspirerende locatie waar wordt gewerkt met een compleet lifestyle concept voor het bereiken en behouden van een gezonde levensstijl.

 

Met NIVE TREATMENT-STUDIO is er een plek met ontspannende ambiance gecreëerd waar je kan genieten van specialistische doelgerichte huidbehandelingen en effectieve massages.

 

Een belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze behandelingen en keuze in producten is dat alles wat we op ons lichaam/huid gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. Onze producten zijn dan ook allemaal vrij van schadelijke stoffen.

 

Omdat iedere huid en lichaam uniek is, behoeftes van tijd tot tijd verschillen, wordt er gewerkt behandelingen en advies op maat; custom-made treatments.

 

Je kan zelf bepalen hoe lang je behandeld wilt worden en de door jou geboekte tijd kan naar eigen keus/ wens en op basis van mijn advies worden ingevuld. Jouw huid en wensen staan centraal, samen werken we eraan om jouw huid te verbeteren en in optimale conditie te houden.

 

De massage behandelingen worden op jouw specifieke wensen en eventuele klachten afgestemd, zo zal ook iedere massage uniek en effectief zijn.

 

Mocht je op de website onduidelijkheden tegenkomen, meer informatie over ons te willen, aarzel dan zeker niet om ons te contacten. We staan voor je klaar om je te adviseren en al je eventuele vragen te beantwoorden.

© Nive treatment-studio | Disclaimer & privacyverklaring