HydraFacial ™

‘The best skin of your life starts here’

HydraFacial ™ is de absolute winnaar op het gebied van huidverbetering. De behandeling combineert een gepatenteerde en geavanceerde technologie om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren.

Wereldwijd is HydraFacial de meest uitgevoerde behandeling en niet zonder reden! Een universele behandeling die je in kunt zetten voor maatwerk: dat is de kracht van HydraFacial.

HydraFacial ™ is een non-invasieve behandeling die werkt in verschillende noodzakelijke stappen om de huid voor te bereiden en te verbeteren. Het combineert de voordelen van een next-level hydradermabrasie, een chemische peeling, geautomatiseerde en pijnloze extracties en een unieke insluizing van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden. Dit gebeurt in één snelle pijnloze behandeling met gegarandeerde resultaten en zonder down- time of irritatie. De huid ziet er meteen fris en gezond uit, je verkrijgt direct die ‘Glow’ en zal stralen vanaf het moment dat je naar buiten gaat.

Wat doet een HydraFacial ™ behandeling?

Er zijn verschillende huidproblemen die we met de HydraFacial ™ kunnen verbeteren.

  • Rimpels en fijne lijntjes: dankzij de hyaluronzuur en peptiden die we gebruiken worden rimpels opgevuld en de aanmaak van collageen gestimuleerd.
  • Slappe huid of doffe huid: de sterke antioxidanten zorgen ervoor dat je huid elastine en collageen gaan aanmaken. Je huid wordt hierdoor jonger, strakker en stralender. Ook verwijderen we dode huidcellen waardoor je huid een mooie glans krijgt.
  • Pigmentvlekken en verkleuringen: de peeling verwijdert dode huidcellen die zorgen voor een grauwe teint. Nieuwe celdeling wordt geactiveerd waardoor pigmentvlekken zullen verminderen.
  • Acne, acne littekens en grove poriën: je poriën worden gereinigd. Ontstekingen en verstoppingen worden verwijderd waardoor roodheid en irritatie vermindert. Je huid kan zich herstellen en wordt rustiger.

HydraFacial™ Platinum +

Dé ultieme HydraFacial™  ervaring. We starten het ontgiftingsproces met lymfedrainage, om de afvalstoffen op de juiste wijze af te kunnen voeren, aansluitend wordt de huid diep gereinigd met als vervolgstap exfoliëren en hydrateren. Specifieke huidproblemen pakken we aan met een krachtig serum en we sluiten de behandeling af met LED Light Therapy. Het rode led licht verbetert de huid stevigheid en elasticiteit en helpt bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes, rimpels en hyperpigmentatie.


HydraFacial™ Deluxe +

Hoogwaardige uitreinigende, detoxende en hydraterende behandeling. Een unieke beleving! Geeft direct een mooie en gezonde glow aan je huid. De volgende onderdelen zijn in deze behandeling inbegrepen: Reiniging en peeling, Extractie en hydratatie, Insluizing en bescherming, LED licht, Booster met hoogwaardige actieve werkstoffen die wordt afgestemd op jouw huidconditie. 


HydraFacial™ Signature

Reiniging + Peeling: Ontdek een nieuwe huidlaag met een zachte exfoliatie en ontspannende peeling. Extracties + Hydratatie: Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Insluizen + Beschermen: Verzadigd het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.


HydraFacial™ Perk

Een behandeling die speciaal ontwikkeld is voor de lippen en het gebied rondom de ogen. Deze kan aanvullend zijn op de Hydrafacial™ behandeling. Hierbij worden de lippen en/of het gebied rondom de ogen extra intensief behandeld.

Het resultaat:

  • Bij de Perk lips krijgen de lippen een natuurlijke ‘plump’ en hydratatie
  • Bij de Perk Eyes gebruikt een multi-peptide mix die de huid rond de ogen verheldert en strakker maakt. Je krijgt een frisse, opgewekte en egale huid rondom de ogen

Bij een Perk behandeling krijg je het overgebleven deel van het serum mee naar huis om thuis nog 28 dagen de huid te behandelen. Dit zorgt voor een nog beter behandelresultaat.

 

© Nive treatment-studio | Disclaimer & privacyverklaring