Massages

Massages

Stress relief massage

Spieren worden geactiveerd, gestimuleerd en de doorbloeding wordt bevorderd. Herkend u zelf klachten als stress, spanningen, vermoeidheid of spierpijn dan kan een stress relief massage een uitkomst zijn. *Ook zonder klachten kan je een heerlijke ontspanningsmassage beleven.

 

Ervaar:

• Een betere bloedcirculatie
• Een vermindering van stress
• Zuivering van je lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren
• Geeft je extra energie
• Versterkt je immuunsysteem/ verhoogt je weerstand.
• Verhoogt je natuurlijke weerstand

 


 

Deep touch massage

Dit is een krachtige, diepe massagevorm vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in het lichaam. Denk aan een slechte houding tijdens werk of wellicht heeft u stress, zorgen, angst of frustratie. De bekende spierknopen, spierpijn of stijfheid worden losser gemasseerd om je lichaam weer in balans te brengen.

 

Ervaar:

• Verbetering van de doorbloeding van je spieren
• Blessure preventie
• Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
• Herstel wordt bevordert
• Voorkomt overbelasting van je spieren
• Spieren activeren voor een grote inspanning

 


Transformational cupping®

Transformational Cupping® is dé manier om van VET, VERKLEVINGEN, CELLULITIS, AFVALSTOFFEN, KLACHTEN, KWALEN & TRAUMA’S af te komen.

Voornamelijk cupping gecombineerd met manuele therapie. Het is een eigen stijl, die verschillende achtergronden combineert.
De cup trekt vacuüm op de huid en ik ga op zoek naar verklevingen en opgehoopte afvalstoffen.

Doordat de opperhuid onder de cup vacuüm trekt en dus letterlijk wordt losgetrokken, ontstaat er meer ruimte onder de huid en komt er een vrije doorstroom op gang van zuurstofrijk bloed. De verklevingen en afvalstoffen die tussen de verschillende huidlagen, het bindweefsel en op de spieren, gewrichten en organen vast zitten, kunnen vervolgens worden afgevoerd via de lymfe.

Afvalstoffen en ophopingen kunnen overal in het lichaam voorkomen en daarom is het ook mogelijk om het hele lichaam te behandelen. Ze zijn verzameld gedurende je hele leven en kunnen ook verschillende oorzaken hebben; denk hierbij aan stress, hormonale disbalans, trauma’s, voeding, medicatie etc.

Dus als je deze ophopingen weghaalt, krijgt het lichaam vrijheid, wordt gezonder op alle niveaus, de huid gaat stralen (en wordt strakker), gaat alles stromen en kom je letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten. En dat is wat ik ook zie met de behandelingen.

Wat is dan het verschil met traditioneel cuppen?

Ik ben ervan overtuigd dat een teveel aan afvalstoffen en/of ophopingen zorgt voor zowel fysieke als mentale klachten. Door deze ophopingen weg te halen, is het op beide vlakken dus een cadeautje voor je lijf!!

Wat ik al eerder genoemd heb, is het een eigen stijl, gecombineerd met diverse andere methodes. Bovendien worden er andere cups gebruikt dan bij traditioneel cuppen. Bij traditioneel cuppen wordt de cup eerst bewogen om het weefsel te laten doorstromen / voor te bereiden op de cup die vervolgens wordt “vastgezet” op knopen / triggerpoints. Bij transformational cuppen wordt de cup altijd dynamisch gebruikt.
Maar vooral werkt transformational cuppen niet alleen fysiek maar ook mentaal door.

Je zult merken dat je soepeler wordt, je lymfesysteem kan beter afvoeren en opruimen. Je wordt helderer in je hoofd, je organen gaan beter werken. Klachten nemen af, de energie en balans komen terug. Je komt letterlijk en figuurlijk lekkerder en beter in je vel!

 


 

Sabaaydi massage [ deze behandeling is tijdelijk niet te boeken ]

Een oosterse massage met warme originele Thaise kruidenstempels en aromatische oliën. De Sabaaydi massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen. Het is ook heilzaam bij slapeloosheid, hoofdpijn en verkoudheden.

 


 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een intensieve massage die de doorbloeding van de huid activeert, afvalstoffen worden uit de huid worden afgevoerd.

 

Bij een bindweefselmassage werken we op de dieper gelegen bindweefsellaag, maar ook op de spieren en werken wij gericht op het verminderen van verslappingen in de huid.

 

Met als resultaat een stevigere, vollere en gladdere huid met een betere opname van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Deze massage is geschikt voor het gezicht én voor delen van het lichaam. Bindweefselmassage wordt vaak gecombineerd met cupping massage.

 

Voordelen van een bindweefselmassage:

• Vermindering van lijntjes
• Afvoeren van afvalstoffen
• Stimuleren van doorbloeding
• Opheffing van onderhuidse verklevingen (stressreductie)
• Aanmaak collageen
• Verstrakken van de huid
• Verbetering huidconditie

 

Een bindweefselmassage is als losse behandeling te ondergaan of in kuurvorm. Voor een optimaal resultaat adviseren wij de behandeling in kuurvorm te ondergaan.

 


 

Himalaya stone massage

Een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme Himalaya zoutstenen, het verlicht spierpijn en andere pijnklachten en het verbetert de stofwisseling. Een diepe ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

 


Hot stone massage

Een eeuwenoude massagetechniek om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. De massagetechnieken zijn een combinatie van warme basaltstenen en diepe manuele technieken met aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een diep ontspannende werking op lichaam en geest en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

© Nive treatment-studio | Disclaimer & privacyverklaring