Facials

About the facials

Elke behandeling wordt aangepast op de wensen en behoeften van jou en jouw huid. Je kan zelf bepalen hoe lang je behandeld wilt worden en de door jou geboekte tijd kan naar eigen keus/ wens en op basis van ons advies worden ingevuld, dit bespreken we samen aan de hand van jouw wensen, huidbehoefte en huidconditie.

 

Hieronder lees je een aanbod aan behandelingen, maar vergeet niet: iedere behandeling wordt gepersonaliseerd en mix en match is dus mogelijk!

 

Bij iedere behandeling is het verwijderen van onzuiverheden inbegrepen en bij de behandelingen vanaf 75 min is het waxen/epileren van de wenkbrauwen ook inbegrepen.

 


 

Meet & Treat

De meet & treat is een mooie start, we laten je kennis maken met ons en je ontdekt de mogelijkheden. We starten met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid.

 

Daarna krijg je een facial op maat. Tijdens deze behandeling maak je kennis met de wereld van anti-aging, huidverbetering, peelingen en wellness en natuurlijke onze eerlijke veilige producten.
Bij deze behandeling ontvang je 10% korting op je eerste aankoop van de geadviseerde producten. Per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze kennismakingsbehandeling.

 


 

Huidverbetering alpha -H
Teenage young 45 min

Reinigende (acne) behandeling voor jongens en meiden t/m 18 jaar.

 

Quick boost 45 min

Deze behandeling is gericht om de huid een snelle fix-up te geven.

 

Alpha glow & go 60 min

Gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de huidbehoeften.

 

Liquid gold 75 min

Skin booster!!
Een uitgebreide gepersonaliseerde behandeling vol met fruitzuren, vitamines en massages! Effectief of je nu komt voor hyperpigmentatie, huidveroudering of onzuiverheden/acne.

 

Skin fitness/ bindweefselmassage 30 / 75 min

De huidstructuur wordt verbeterd d.m.v. (hoge) concentraties vitaminen en glycolzuur/melkzuur i.c.m. bindweefselmassage. De doorbloeding wordt bevorderd, stofwisseling geactiveerd, je huid wordt frisser en gezonder, weefsel gaat gezonder aanvoelen, fijne lijntjes worden minder zichtbaar en verklevingen zullen verminderen.

Geschikt voor: – Verminderen rimpels en verslapping – Grauwe/ doffe huid – Verbetering doorbloeding – Verhoging hydratatie level – Zon beschadigde huid- littekens.

 

*Kuur 8x 30 minuten met GRATIS full size verpakking Liquid Gold ter waarde van €39,95 | €280,00

 

Voor peelings en meer huidverbeterende behandelingen klik hier

 

Essential & wellness Comfort zone behandelingen

Deze behandelingen zijn holistisch en resultaatgericht.
De persoonlijke werkwijze, unieke behandeltechnieken en resultaatgerichte massage technieken i.c.m. innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde productformuleringen, bieden ontspannende resultaatgerichte behandelingen. Met als sleutelwoorden: beleving en resultaat.

 

Face express– 45 min

Ontspannende wellbeiing behandeling.

 

Face essence- 60 min

Resultaatgerichte wellness behandeling.

 

Face rebalance- 75 min

Ontgiftend (pre) anti-aging met veel massages.

© Nive treatment-studio | Disclaimer & privacyverklaring